Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


На заседание днес Коалиционният съвет на управляващата коалиция ГЕРБ – Обединени патриоти взе решение България да не се присъедини към Глобалния пакт за миграцията на ООН.

Никой не подценява напрежението заради повишаването на цената на бензина. Всеки има право да изразява задоволството и незадоволството си, но ако се следва сценария от 2013 година, това означава връщането на БСП и ДПС във властта.

Евродепутатът Ангел Джамбазки, народните представители от Патриотите от ВМРО Красимир Богданов, Александър Сиди, Милен Михов, Искрен Веселинов в присъствието на ръководители на медии, директора на СЕМ и граждани на кръгла маса в Народното събрание обсъдиха мерки за справяне с феномена „фалшиви новини“.

Над Европа надвисва нова опасност - Глобалният пакт за миграция на ООН. Това се казва в позиция на представителя в Европейския парламент Ангел Джамбазки в отговор на заявките, че България ще подкрепи документа в Мароко през декември тази година.

В последните дни евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки посети редица населени места в области Бургас, Ямбол и Сливен. Той се срещна с актива на партията и проведе открити приемни за граждани в различните населени места.

Тази седмица заедно с доктор Георги Георгиев - областен председател и координатор на ВМРО в Ямболска област проведохме среща с жителите в читалището на с. Безмер.

На 29.10.2018 г.  имах честта да посетя Средно училище „Васил Левски“,  гр.  Гълъбово. Там се срещнах с младшите и старшите европейски посланици,  представители на едно от 40-те училища – посланици на Европейския парламент. 

Коментар на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки:

 

Представителите на ВМРО участваха в инициативата за засаждане на нова гора над сметището

 

Членове и симпатизанти на ВМРО – София, водени от евродепутата Ангел Джамбазки и председателя на групата общински съветници „Патриоти за София“ Карлос Контрера, активно се включиха в общинското мероприятие за засаждане на нова гора над сметището в кв. „Суходол“.