Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Припомняме, че именно Джамбазки, като представител на ВМРО в Европейския парламент още в понеделник реагира остро и застана в защита на Виктор Орбан и Унгария. Веднага след скандалното решение на ЕП отново той, от трибуната в Страсбург, определи ЕС като наследник на СССР заради отнетия глас на Унгария в Общността.

Няма да преувелича ако кажа, че вчерашният ден е ден, който ще остане в историята. За пръв път беше даден шанс на лидер на Република Македония да се обърне с изявление към представителите в Европейския парламент, коментира заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки по повод изказване на македонския премиер в залата на ЕП в четвъртък.

Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки коментира в социалната мрежа второто поредно убийство на германец в Германия, извършено от нелегални имигранти, само в рамките на няколко дни.

Разговаряме с българския евродепутат Ангел Джамбазки за българското европредседателство, което завърши през юни 2018 г., и за предизвикателствата пред България и София след председателството. 

Позиция на българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, публикувана на официалната му страница във „Фейсбук“.

Членове и симпатизанти на ВМРО, водени от евродепутата и заместник-председател на партията Ангел Джамбазки и народния представител и заместник-председател на ВМРО Атанас Стоянов, почистиха мястото около гроба на легендарния водач на ВМРО Тодор Александров над с. Сугарево в Пирин планина.

Заев се държи като типичен български политик – едно говори вътре в страната, друго навън

По повод 115 години от Илинденско-Преображенското въстание Ангел Джамбазки и Атанас Стоянов отдадоха почит пред паметта на илинденци в Банско и Разлог.