Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Правителството сгреши със съгласието си страната ни да бъде приета частично в Шенген – по въздух и по вода. Държавата предаде интереса на бизнеса и се съгласи бизнесът да продължава да губи, а това значи, че губят всички български граждани.

Не вярвам на твърдението на министър-председателя, защото той изрече няколко откровени лъжи – че това е голям успех.

Евродепутатът Ангел Джамбазки изрази твърдата си позиция „против“ регламента за новите генетично модифицирани организми (ГМО) на кръгла маса в Националния пресклуб на БТА в София в петък.

Шенген по въздух и вода не е точно грандиозен успех, а грандиозен смях. Това, че е успех, може да бъде твърдение само на управленска немощ и управленска импотентност.

Въздушен „Шенген“ няма! Това е измама и пълна фалшификация, казва евродепутатът от ВМРО

Какъв е смисълът да се води разговор за това България и Румъния да влязат в Шенген само по въздух, това е напълно излишно, каза в аудиокаста на „Фокус“ „Това е България“ съпредседателят на ВМРО и български евродепутат в Европейския парламент от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки.

Моето очакване от срещата на вътрешните министри от ЕС в Брюксел е решението да не е добро за страната ни относно Шенген. Това каза в ефира на „Добро утро, Европа“ по Евронюз Българияевродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Провалът по темата Шенген стои като дамоклев меч върху Брюкселската бюрокрация. Това е един от основните, работещите договори за ЕС, един от моторите на ЕС,

„Западните Балкани са част от Европа и трябва да станат част от Европейския съюз. Това обаче е дълъг път на реформи.