Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Българският представител в Европейския парламент и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки сезира Европейската комисия, Европейския парламент и Съд на Европейския съюз за безпрецедентния случай на агресия в Северна Македония. 

Причините за сагата „Шенген“ са вътрешнополитически и икономически. Вътрешнополитически са за голяма част от страните от Западна Европа, включително Австрия, защото имат огромен проблем с нелегалната миграция, която е на тяхна територия. Тези общества са роби на политическата коректност и не могат да кажат истината, че имат проблем с миграцията от Близкия изток и Северна Африка. На тях им трябва някой, който може да бъде обвинен и посочен, но да е безопасно.

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България

Мария Габриел, Оливер Вархей, евродепутати, политици от региона, професори, журналисти и общественици ще се включат в събитието

Българските представители в Европейския парламент се обединяват около искането за дебат с резолюция по спешната процедура за защита на човешките права.

Западни транспортни фирми имат интерес да не сме в Шенген

Ще Ви кажа каква е истинската причина да не ни приемат толкова дълго време в Шенген. Тя е икономическа.

Казусът „Шенген“ е пример за безобразно лицемерие и двуличие от страна на ЕС. И България, и Румъния от години са изпълнили всички технически критерии. Всякакви оправдания за глупости и корупция – Боже, Господи в Германия няма ли корупция? 

Тази руска пропаганда срещу Украйна е на американски платформи. И те не ги свалят. Защо това е така? Защото очевидно не желаят и защото Ви помагат в една лъжа – а именно, че десните били съюзници на Путин.