Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Вчера, 16 април 2024 г., българският представител в ЕП Ангел Джамбазки се срещна с доскорошния премиер на Полша Матеуш Моравецки, министър-председателя на Унгария Виктор Орбан и Фабрис Легери, бивш изпълнителен директор на Агенцията за защита на границите на ЕС ФРОНТЕКС.

В момента европейските правителства се страхуват от собствените си граждани и се опитват да превърнат България и Румъния в лагери, казва евродепутатът от ВМРО

Тези, които вилнеят в центъра на българската столица, нямат място в София, защото те не искат да се вписват.

Македонско малцинство в България няма, не е имало, няма да има и не може да има.

Българският представител в Европейския парламент и член на ръководството на ВМРО Ангел Джамбазки изпрати въпроси до Европейската комисия с искане за обяснение относно причините за забавянето на плащанията по Плана за възстановяване и устойчивост в цяла Европа.

В контекста на непрекъснатите усилия за интеграция на България и Румъния в Шенгенското пространство българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки отправи важни въпроси към Съвета на ЕС и 

Исканията, които предявяват българските, а и всички европейски земеделци, са напълно основателни, защото в последните години и те, и ние живеем в една буря от изкуствено създадени политически кризи. 

Правителството сгреши със съгласието си страната ни да бъде приета частично в Шенген – по въздух и по вода. Държавата предаде интереса на бизнеса и се съгласи бизнесът да продължава да губи, а това значи, че губят всички български граждани.

Не вярвам на твърдението на министър-председателя, защото той изрече няколко откровени лъжи – че това е голям успех.