Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Ангел Джамбазки, представител на България в ЕП от ВМРО, в разговор с Клара Маринова в ефира на „Радио К2”, заяви позиции по следните теми:

2019-03-14 15:32 | коментара

`Какво ще бъде бъдещето на Европейския проект? Това се питат мнозина анализатори, политици, бюрократи и общественици. Причините за това са много. Настоящият мандат на Европейската комисия и Европейския парламент ще остане в историята като момента, в който страна членка напусна общността. Поради тази причина сме свидетели на безпрецедентен дебат относно бъдещето на Европа.

Разумната формула за отношения между ЕС и Анкара, според Ангел Джамбазки от ВМРО и Европейските консерватори, е засилване на сътрудничеството в сферата на икономиката и търговията.

Скандалът с опрощаването на над 8 милиона лева на Мюфтийството продължава да тлее и днес.

 От партията ще поискат и забрана за финансирането на вероизповедания от външни източници

 

Европа трябва да се завърне към консервативните ценностите и традиционализма 

 

Уважаеми,
В европейската политика е настъпило време разделно. Предстоящите европейски избори ще бъдат от решаващо значение за бъдещото развитие на Европейския съюз.

Днес приключи двудневното изнесено заседание на групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в столицата на Франция – Париж. Срещата бе ръководена от съпредседателите на групата на ЕКР Сиед Камал и професор Ришард Легутко, както и от водещия кандидат на европейските консерватори Ян Захрадил.

Според заместник-председателя на ВМРО колегата му в ЕП само обещавал на хората на Сидеров, че ще бъдат приети, а нямало никакви предварителни разговори.