Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


2019-02-04 19:10 | коментара

Важен въпрос е кой твърди, че представлява Европа и че е Европа. Европа не е нито тази сграда, нито сградата на Европейската комисия.

БСП и ДПС ще направят всичко възможно да дестабилизират управлението на държавата заради собствения си користен интерес, смята заместник-председателят на ВМРО

Човешко е да кажеш: Подведен бях!

Днес, 22 януари 2019 г., в зала „Овална“ на БЧК се състоя кръгла маса, на която се положиха основите на гражданско обединение за патриотичен гарант. Символ на този гарант е Ангел Джамбазки – евродепутат в сегашния ЕП и заместник-председател на ВМРО.

Няма нищо лошо да имаме противоречия и различни мнения и да се спори, но когато става дума за националната сигурност и превъоръжаването на българската армия, трябва да има единна позиция.

Няма нищо лошо да имаме противоречия и различни мнения и да се спори, но когато става дума за националната сигурност и въоръжаването на българската армия, трябва да има единна позиция.

На 17 януари ЕП гласува да увеличи помощта за извеждане от експлоатация на АЕЦ „Игналина“ с почти 200 милиона евро. До там се стигна след поредния диктат от страна на еврочиновниците в Брюксел, поставящ като условие за присъединяване на Литва в ЕС затварянето на въпросната АЕЦ. Така, както наложиха силово и на нас да затворим 1-4 блокове на АЕЦ „Козлодуй“, така натиснаха и малката балтийска държава, която разчиташе на 70% за своя ток именно на тази атомна електроцентрала.

Българският евродепутат Ангел Джамбазки отправи питане до Европейската комисия по повод налагани глоби на наши международни превозвачи по границите на страните в и извън ЕС, ако в ремаркето им биват намерени нелегални мигранти. Става дума за неправомерно проникване на мигрантите в превозните средства без знанието на водачите или след упражнена заплаха или насилие срещу българските шофьори.

Обединеното кралство напуска. За мен няма съмнение, че това ще се случи. Въпросът е във времето. Най-разумно е това да се случи до 29 март. Защото в противен случай обратното би означавало хаос, дори свързан с европейските избори.