Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Не знам защо Марк Жирардели се появи сега и не знам дали е важно кога. Важното е, че една любима „дъвка“ на зелените рекетьори им беше извадена от устата. Любимите им приказки, с които спекулираха по тази тема и с които пречеха на развитието на българския туризъм, са обезсмислени.

Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение изпрати предложение до министъра на външните работи Екатерина Захариева за разкриване на консулска служба в област Каталуния, град Барселона.

Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за ценностите и хората на Стария континент

С нас е българин, с гърците - грък, със сърбите - сърбин, а всъщност е обикновен тарикат, пише Ангел Джамбазки за „Стандарт“.

 

България официално се въздържа от участие в Глобалния пакт за миграция, след като не участва в конференцията на ООН, която се проведе вчера в Мароко. Това без съмнение е победа за българските национални интереси, свързани с темата миграция, по която от ВМРО имаме ясна и категорична позиция от самото начало на мигрантската криза, която заля Европа, застрашавайки сигурността и идентичността на нашия континент, подменяйки етническия характер ЕС.

България да наложи вето на следващо решение, поиска евродепутатът

Няколко месеца преди изборите за Европейски парламент „Дневник“ попита български евродепутати за трудностите и постиженията на парламента по време на мандата им, както и какво очакват за вота през май догодина. Ето мнението на Ангел Джамбазки (ВМРО/Европейски консерватори и реформисти).

Ето така се разпада Европейски съюз, уважаеми. Ако вярно, това означава фалит за българските превозвачи. Означава нови около сто и петдесет хиляди български семейства да се превърнат в емигранти.

Ангел Джамбазки е роден на 21 март 1979 г. в София. Завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски“. Владее английски, немски и руски.