Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Видяхме истинското озъбено лице на част от брюкселската бюрокрация. Видяхме как Европейският парламент може да се използва за инструмент за крадене на бизнес - непазарно, антипазарно, противоречащо на идеята за свободен пазар. На един от плакатите на запаления вчера камион пише „Спасете свободния пазар“ - идеята за Европейски съюз. Вчера в залата на Европейския парламент бяха нарушени всички правила, процедурни дори.

Веднага след гласуването на първо четене на докладите по пакета „Мобилност 1“ днес българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки изпрати отворено писмо – призив към българско правителство. В него той настоява страната ни да търси съюзници с цел подаване на жалба в Съда на ЕС.

При първия пакет „Мобилност“ не може да има либерализация и не може нашите фирми да работят на запад, а във втория пакет може техните фирми да работят тук

ВМРО организира протест пред сградата на турското посолство заради скандалните думи на турския външен министър Мевлют Чавушоглу, която заяви, че Турция се меси във вътрешните работи на България и нежеланието му да се извини за тези изказвания.

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира ексклузивно пред ПИКнапрежението с Турция и реакцията на премиера Бойко Борисов и външния ни министър Екатерина Захариева по скандала.

Трима не бяха на работните си места, а получават възнаграждение – сега трябва да се опитаме да минимализираме щетите от нехайството им

Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки гласува против доклада относно Авторското право в цифровия единен пазар.

Евродепутатът коментира последните събития в България

 

Когато има подобен скандал, който изключително дразни българското общество, той нанася вреди на целия обществен разговор, защото разклаща доверието в политическата система. Така в ефира на „Здравей, България“ по НОВА българският евродепутат от ВМРО Ангел Джамбазки коментира скандала с имотите на Цветан Цветанов.

Прокуратурата започна разследване на членове на скандално известна фамилия на Гольовците. Кланът е в основата на побоя в Кюстендил от миналия месец, при който има един убит български гражданин, а много са ранени.