Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със „страдащите онеправдани“ жители на гетата. Те нямат място в Брюксел! Политиката на т.нар. „зелени“ е пагубна за устоите и ценностите на ЕС

Който гласува за БСП, гласува за господин Франс Тимерманс от ПЕС, който подкрепи Истанбулската конвенция, разкри той.

Ангел Джамбазки, представител на България в ЕП от ВМРО, в разговор с Клара Маринова в ефира на „Радио К2”, заяви позиции по следните теми:

2019-03-14 15:32 | коментара

`Какво ще бъде бъдещето на Европейския проект? Това се питат мнозина анализатори, политици, бюрократи и общественици. Причините за това са много. Настоящият мандат на Европейската комисия и Европейския парламент ще остане в историята като момента, в който страна членка напусна общността. Поради тази причина сме свидетели на безпрецедентен дебат относно бъдещето на Европа.

Разумната формула за отношения между ЕС и Анкара, според Ангел Джамбазки от ВМРО и Европейските консерватори, е засилване на сътрудничеството в сферата на икономиката и търговията.

Скандалът с опрощаването на над 8 милиона лева на Мюфтийството продължава да тлее и днес.

 От партията ще поискат и забрана за финансирането на вероизповедания от външни източници

 

Европа трябва да се завърне към консервативните ценностите и традиционализма 

 

Уважаеми,
В европейската политика е настъпило време разделно. Предстоящите европейски избори ще бъдат от решаващо значение за бъдещото развитие на Европейския съюз.