Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Трима не бяха на работните си места, а получават възнаграждение – сега трябва да се опитаме да минимализираме щетите от нехайството им

Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки гласува против доклада относно Авторското право в цифровия единен пазар.

Евродепутатът коментира последните събития в България

 

Когато има подобен скандал, който изключително дразни българското общество, той нанася вреди на целия обществен разговор, защото разклаща доверието в политическата система. Така в ефира на „Здравей, България“ по НОВА българският евродепутат от ВМРО Ангел Джамбазки коментира скандала с имотите на Цветан Цветанов.

Прокуратурата започна разследване на членове на скандално известна фамилия на Гольовците. Кланът е в основата на побоя в Кюстендил от миналия месец, при който има един убит български гражданин, а много са ранени.

Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със „страдащите онеправдани“ жители на гетата. Те нямат място в Брюксел! Политиката на т.нар. „зелени“ е пагубна за устоите и ценностите на ЕС

Който гласува за БСП, гласува за господин Франс Тимерманс от ПЕС, който подкрепи Истанбулската конвенция, разкри той.

Ангел Джамбазки, представител на България в ЕП от ВМРО, в разговор с Клара Маринова в ефира на „Радио К2”, заяви позиции по следните теми:

2019-03-14 15:32 | коментара

`Какво ще бъде бъдещето на Европейския проект? Това се питат мнозина анализатори, политици, бюрократи и общественици. Причините за това са много. Настоящият мандат на Европейската комисия и Европейския парламент ще остане в историята като момента, в който страна членка напусна общността. Поради тази причина сме свидетели на безпрецедентен дебат относно бъдещето на Европа.

Разумната формула за отношения между ЕС и Анкара, според Ангел Джамбазки от ВМРО и Европейските консерватори, е засилване на сътрудничеството в сферата на икономиката и търговията.