Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Кога властта в Скопие ще гарантира човешките и граждански права на всички етнически общности

Наглост и мерзавщина от подпалвача на Българския клуб в Битоля!

По думите му такава енергия могат да произвеждат ядрените мощности, на които може да се разчита и които са предвидими.

Президентът на Република Македония Стево Пендаровски забрани достъпа до своя профил във Фейсбук за потребители от България. За това съобщи в социалната мрежа евродепутатът Ангел Джамбазки. 

От една страна Европа иска да се пази границата, от друга страна се продължава с политиката на обвиняване на държавите, които имат правилния подход, заяви българският представител в Европейския парламент по време на дискусия, която е част от изнесеното заседание на групата на Европейските консерватори и реформисти в София.

По време на събитието ще бъдат дискутирани актуални теми за Европа и региона

Българският представител в Европейския парламент и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки сезира Европейската комисия, Европейския парламент и Съд на Европейския съюз за безпрецедентния случай на агресия в Северна Македония. 

Причините за сагата „Шенген“ са вътрешнополитически и икономически. Вътрешнополитически са за голяма част от страните от Западна Европа, включително Австрия, защото имат огромен проблем с нелегалната миграция, която е на тяхна територия. Тези общества са роби на политическата коректност и не могат да кажат истината, че имат проблем с миграцията от Близкия изток и Северна Африка. На тях им трябва някой, който може да бъде обвинен и посочен, но да е безопасно.

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България