Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки сигнализира за замърсяването на река Драговищица от оловно-цинкова мина в с. Караманица, Република Сърбия и нейните притоци – Караманичка и  Бранковска, които се вливат в поречието на река Струма в Република България.

Европейският парламент обсъжда докладите за страните от Западните Балкани. Български евродепутати отправиха остри критики срещу Македония и правителството на Зоран Заев. Според тях, антибългарската кампания в бившата югославска република продължава.

Най-разумно е Обединените патриоти да се явят заедно на евроизборите догодина. Това каза в предаването „Тази сутрин” по bTV евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО.

Комисията по културата и медиите в 44-ото Народно събрание прие да разгледа и работи по предложенията ни срещу фалшивите новини.

По покана на младшите и старшите посланици на Европейския парламент в Деня на християнското семейство и младеж българският представител в Европарламента от групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) Ангел Джамбазки посети Средно училище „Иван Вазов” - Мездра. Той беше придружаван от общинският съветник от Враца Марин Цветков, регионален координатор на ВМРО за Северозападна България.

Не виждам особена логика в искането на Волен Сидеров. Изваждането на представителите на „Обединени патриоти” от управлението ще отвори врата за влизане на други политически сили в това управление. Очевидно е, че това е искане на ДПС. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на „Здравей, България”.

2018-11-16 18:38 | коментара

Ако правителството подаде оставка, на власт идват БСП и ДПС, коментира евродепутатът

 

Всеки български гражданин има право на протест. По-добре е, когато хората са активни в обществото, а не само от вкъщи да коментират.

На заседание днес Коалиционният съвет на управляващата коалиция ГЕРБ – Обединени патриоти взе решение България да не се присъедини към Глобалния пакт за миграцията на ООН.

Никой не подценява напрежението заради повишаването на цената на бензина. Всеки има право да изразява задоволството и незадоволството си, но ако се следва сценария от 2013 година, това означава връщането на БСП и ДПС във властта.