Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Разговорът за циганския въпрос е отчайващо закъснял, той трябва да започне незабавно , заяви пред БНР евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. 

Гърция се нуждае от силна националистическа партия, която да защитава интересите на страната в Европарламента.

На първо място е важно да се знае, че този член 50-и е създаден, за да може Англия да има съобразен изход, той е написан за тях. 

Видяхме истинското озъбено лице на част от брюкселската бюрокрация. Видяхме как Европейският парламент може да се използва за инструмент за крадене на бизнес - непазарно, антипазарно, противоречащо на идеята за свободен пазар. На един от плакатите на запаления вчера камион пише „Спасете свободния пазар“ - идеята за Европейски съюз. Вчера в залата на Европейския парламент бяха нарушени всички правила, процедурни дори.

Веднага след гласуването на първо четене на докладите по пакета „Мобилност 1“ днес българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки изпрати отворено писмо – призив към българско правителство. В него той настоява страната ни да търси съюзници с цел подаване на жалба в Съда на ЕС.

При първия пакет „Мобилност“ не може да има либерализация и не може нашите фирми да работят на запад, а във втория пакет може техните фирми да работят тук

ВМРО организира протест пред сградата на турското посолство заради скандалните думи на турския външен министър Мевлют Чавушоглу, която заяви, че Турция се меси във вътрешните работи на България и нежеланието му да се извини за тези изказвания.

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира ексклузивно пред ПИКнапрежението с Турция и реакцията на премиера Бойко Борисов и външния ни министър Екатерина Захариева по скандала.

Трима не бяха на работните си места, а получават възнаграждение – сега трябва да се опитаме да минимализираме щетите от нехайството им