Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


В писмо до Бойко Борисов евродепутатът и заместник-председател на ВМРО го призовава да върне преференциите и да поправи тази грешка.

нес, 18 февруари, евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник и председател на „Патриоти за София“ в СОС Карлос Контрера подадоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на КПКОНПИ Пламен Димитров с искане за образуване на проверка срещу циганския клан „Гольовците“.

Задължително е да има обсъждане на концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския етнос, представена от министър Красимир Каракачанов.

2019-02-04 19:10 | коментара

Важен въпрос е кой твърди, че представлява Европа и че е Европа. Европа не е нито тази сграда, нито сградата на Европейската комисия.

БСП и ДПС ще направят всичко възможно да дестабилизират управлението на държавата заради собствения си користен интерес, смята заместник-председателят на ВМРО

Човешко е да кажеш: Подведен бях!

Днес, 22 януари 2019 г., в зала „Овална“ на БЧК се състоя кръгла маса, на която се положиха основите на гражданско обединение за патриотичен гарант. Символ на този гарант е Ангел Джамбазки – евродепутат в сегашния ЕП и заместник-председател на ВМРО.

Няма нищо лошо да имаме противоречия и различни мнения и да се спори, но когато става дума за националната сигурност и превъоръжаването на българската армия, трябва да има единна позиция.

Няма нищо лошо да имаме противоречия и различни мнения и да се спори, но когато става дума за националната сигурност и въоръжаването на българската армия, трябва да има единна позиция.