Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


По повод 137-та годишнина от освобождението на София от турското робство предтставители на „Патритичния фронт – НФСБ и ВМРО” почетоха паметта на освободителите на столицата в кв. „Враждебна”.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки заяви на честването пред паметника на загиналите за свободата на Отечеството в кв. „Враждебна”, че в тези трудни дни за България по-често трябва да се връщаме към примера на 1878г., защото свободата на се получава даром, а трябва да се извоюва.

Традиционното отбелязване годишнината от смъртта на капитан Димитър Списаревски бе ознаменувано с тържествено откриване на паметник на летеца. Монументът се намира в центъра на Долни Пасарел. Списаревски е известен сред авиаторите като Живата торпила. Той намира смъртта си в небето над софийското село, врязвайки самолета си в американски бомбардировач, за да му попречи да пуска бомби София.

България не защити своите национални интереси и благодарение на тези, които ни управляваха през последните 15 години, губим възможността да доставяме газ на Европа. Това заяви в „Добро утро, България“ по ТВ7 евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в телефонно интервю.

 

„Южен поток“ е класически пример за сблъсък между Русия и САЩ за геополитически проект. За съжаление газопроводът ще мине през Турция и съседната ни държава ще продава газа.

Благотворителна вечер за събиране на средства за ученици от Босилеград посетиха представители на ВМРО.

 

Инициативата е на местното българско сдружение ГЛАС, а дарението е предназначено за нуждаещи се деца от основното училище в града. Със събраните средства ще бъдат закупени дрехи, обувки и храна.

 

Народният представител от Патриотичен фронт и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов лично поднесе дарението, събрано от колегите му от парламентарната група.

На 10 декември в София се проведе заключителна конференция под егидата на Синдикална организация на служителите на МВР на тема "Професионалният стрес: най-голямото предизвикателство за достойните условия на труд" и „Насърчаване гражданското участие в реформирането на МВР“. Конференцията е заключителен етап от реализиран проект с помощта на Фонд за достойни условия на труд и тристранен диалог, Иновация Норвегия.

Трябва да бъде създадена единна спасителна служба, която да обединява пожарникари, водни спасители и водолази, гражданска защита и въздушно спасяване.

 

Тази теза изрази на пресконференция в БТА евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. В срещата с медиите участваха и Радослав Георгиев, експерт от системата на МОСВ, както и членът на НКК на ВМРО Карлос Контрера.

Твърдението, че Патриотичният фронт е против Орхан Исмаилов от НПСД да бъде заместник-министър на отбраната заради името му бе категорично отречено в ефира на Българското национално радио.

 

Ангел Джамбазки – заместник-председател на ВМРО и член на Европейския парламент, обясни в предаването „Неделя 150“, че Патриотичният фронт протестира срещу назначение на кадър на една протурска партия, каквато е тази на Корман Исмаилов и Касим Дал, сега част от Реформаторския блок.

2014-11-21 19:06 | коментара

Човекът бил в Сиера Леоне преди време. После се разболял тежко. Потърсил помощ. Сработил планът за такива ситуации. Пробите отхвърлили съмненията.

 

Това се случи.

България е заплашена от поредната наказателна процедура поради неизпълнение на ангажименти, които е поела относно транспониране на правилата за управлението на минните отпадъци. Членът на Европейския парламент Ангел Джамбазки установява, че редица разпоредби на Директива 2006-21-ЕО на Европейският парламент не са синхронизирани с националното ни законодателство, в резултат на което Европейската комисия е уведомила българската държава за започнала наказателна процедура.