Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Отправяме апел към всички български граждани, национално отговорни партии и организации да се присъединят към нашия протест на 1 октомври пред сградата на ДКЕВР, защото това е надпартийна кауза.

Това заяви пред жителите на Разлог заместник-председателят на ВМРО и водач на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградско Ангел Джамбазки във връзка с обявеното 10-процентово увеличение цената на тока.

Когато България е обединена и националният интерес е поставен над всичко - извършват се велики дела. Това заяви заместник - председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки пред паметника на Независимостта в София. Той е водач на две листи на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ - в Благоевградско и в 24 столичен избирателен район.

С поднасяне на венец и слово, представителите на коалицията отбелязаха паметната дата, на която преди 106 години е обявена независимостта на България.

Ние ще бъдем гарант за еднаквото отношение на държавата към всички общини в България. Не вярвайте на тези, които обещават милиони работни места и драстично вдигане на заплати и пенсии.

Това заявиха представители на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, който е с № 24 в интегралната бюлетина, при посещението си в Симитли.

В село Баня кандидатите за народни представители от Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО за 1 МИР Благоевград проведоха среща със свои симпатизанти. Председателят на местния щаб на Патриотичния фронт и кандидат за депутат - Марин Янков, в емоционално изказване посочи главния проблем на селото, а именно - решението на Министерството на околната среда и водите за изграждане на сметище в село Баня.

В ЦИК има представители на ГЕРБ, БСП, ДПС, „Атака“ и Реформаторския блок. Тази комисия взе политическото решение да подари 8 мандата на двете етнически партии в България – ДПС и партията на Касим Дал и Корман Исмаилов, част от Реформаторския блок.

Така заместник-председателят на ВМРО и водач на листите на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградско и 24 МИР – София Ангел Джамбазки коментира казуса със секциите в Турция.

Кандидатите за народни представители от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ от 1 МИР Благоевград се срещнаха със симпатизанти в Банско.

Срещата се проведе залата на „Информационен център Банско“ – бившето кино, чиято сграда е построена от ВМРО през далечната 1929 г. за полза на хората от града.

Поради тази причина в Турция са открити 136 секции, за голямата част от които има съмнение, че отговарят на изискванията на закона, а същевременно в държави със значителни български общности, като например Македония и Сърбия, броят на секциите е минимален, коментира Контрера, който е и юридически съветник на ВМРО.

Някой спомена, че от 1 МИР - Благоевград започва България. Погледнато реално от запад на изток България започва от Охридското езеро. Хубаво е да се споменават тези неща, имайки предвид, че вчера отбелязвахме годишнина от Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание. С тези думи водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ за Благоевградско Ангел Джамбазки се включи в предизборния дебат по БНТ. 

Няма „ляво”, няма „дясно”, единствената алтернатива на политическото олигархично-разбойническо статукво е гласът с номер 24 в бюлетината. Това заяви водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на посещението си в Гоце Делчев.

Представители на коалицията посетиха града, за да отбележат 111-тата годишнина от избухването на Кръстовденското въстание.