Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Наш основен противник в област Благоевград е ДПС. Ние бяхме първите, които поведохме хората в недоволството им срещу срамното назначение на Муса Палев за областен управител, наложено от противоконституционната партия ДПС.

Срещите с гражданите ме изпълниха с оптимизъм, че политическата промяна е възможна, че хората са готови да се доверят на патриотите. Това споделя заместник-председателят на ВМРО, представител в европейския парламент и водач на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградска област Ангел Джамбазки.

В страницата си в социалната мрежа той публикува снимки, чрез които илюстрира разказа си за обиколката в Петрич. Заедно с втория в патриотичната листа Атанас Стоянов, който е и председател на ВМРО в Сандански, се срещнаха десетки петричани.

В рубриката „Българските евродепутати“ на „Портал ЕВРОПА“ гостува заместник-председателят на ВМРО и представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.

По повод годишнината от Съединението на Княжество България с Източна Румелия десетки членове и симпатизанти на ВМРО отбелязаха паметната дата в цялата страна.

След водача на 23 МИР - София Валери Симеонов се нареждат Полина Карастоянова – експерт в сферата на туризма; Карлос Контрера – юрист и областен председател на ВМРО в столицата; д-р Надка Бояджиева и председателят на НДП Димитър Стоянов също са в листата на коалицията.

90-годишнината от убийството на революционера и борец за свобода и обединение на българския народ Тодор Александров бе отбелязана от членове и симпатизанти на ВМРО в цялата страна.

Президентът Плевнелиев не бива да ходи на церемонията по встъпването в длъжност на новоизбрания турски президент Ердоган. Ердоган е заплаха за светския и демократичен характер на Турция и застрашава стабилността в региона.

Това казва в коментар евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” представи водачите на листи във всички 31 избирателни района на страната. В тях присъстват хора с биографии, поставили патриотичната идея над личните си амбиции.

Официалната българска държавна власт – президент и министър-председател, все още не е осъдила действията на терористичната организация „Ислямска държава“.