Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


Някой спомена, че от 1 МИР - Благоевград започва България. Погледнато реално от запад на изток България започва от Охридското езеро. Хубаво е да се споменават тези неща, имайки предвид, че вчера отбелязвахме годишнина от Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание. С тези думи водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ за Благоевградско Ангел Джамбазки се включи в предизборния дебат по БНТ. 

Няма „ляво”, няма „дясно”, единствената алтернатива на политическото олигархично-разбойническо статукво е гласът с номер 24 в бюлетината. Това заяви водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на посещението си в Гоце Делчев.

Представители на коалицията посетиха града, за да отбележат 111-тата годишнина от избухването на Кръстовденското въстание.

С шефа на комисията по сигурността в Столичния общински съвет и лидер на софийската организация на ВМРО Ангел ДЖАМБАЗКИ разговаря Вангелина Михайлова, общински репортер, вестник „Труд“, 12.09.09

- Г-н Джамбазки, градският парламент освободи шефа на общинската “Егида” Момчил Ямаков с цел подобряване на работата на фирмата. Толкова ли е лошо положението с общинската охрана?

Да обърнем гръб на сегашното политическо статукво и да потърсим алтернатива и спасение, гласувайки с номер 24 в бюлетината. Този призив отправи към жителите на Сандански Атанас Стоянов.

Той е втори в листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградския регион. Стоянов е общински председател на ВМРО в Сандански и председател на Общинския съвет в града.

Недопустимо е да се агитират избиратели в България на друг език, освен на български. Това заяви заместник-председателят на ВМРО, представител в Европейския парламент и водач на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в 1 МИР – Благоевград и 24 МИР – София.

Наш основен противник в област Благоевград е ДПС. Ние бяхме първите, които поведохме хората в недоволството им срещу срамното назначение на Муса Палев за областен управител, наложено от противоконституционната партия ДПС.

Срещите с гражданите ме изпълниха с оптимизъм, че политическата промяна е възможна, че хората са готови да се доверят на патриотите. Това споделя заместник-председателят на ВМРО, представител в европейския парламент и водач на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградска област Ангел Джамбазки.

В страницата си в социалната мрежа той публикува снимки, чрез които илюстрира разказа си за обиколката в Петрич. Заедно с втория в патриотичната листа Атанас Стоянов, който е и председател на ВМРО в Сандански, се срещнаха десетки петричани.

В рубриката „Българските евродепутати“ на „Портал ЕВРОПА“ гостува заместник-председателят на ВМРО и представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки.

По повод годишнината от Съединението на Княжество България с Източна Румелия десетки членове и симпатизанти на ВМРО отбелязаха паметната дата в цялата страна.