Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Новини


При първия пакет „Мобилност“ не може да има либерализация и не може нашите фирми да работят на запад, а във втория пакет може техните фирми да работят тук

ВМРО организира протест пред сградата на турското посолство заради скандалните думи на турския външен министър Мевлют Чавушоглу, която заяви, че Турция се меси във вътрешните работи на България и нежеланието му да се извини за тези изказвания.

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира ексклузивно пред ПИКнапрежението с Турция и реакцията на премиера Бойко Борисов и външния ни министър Екатерина Захариева по скандала.

Трима не бяха на работните си места, а получават възнаграждение – сега трябва да се опитаме да минимализираме щетите от нехайството им

Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки гласува против доклада относно Авторското право в цифровия единен пазар.

Евродепутатът коментира последните събития в България

 

Когато има подобен скандал, който изключително дразни българското общество, той нанася вреди на целия обществен разговор, защото разклаща доверието в политическата система. Така в ефира на „Здравей, България“ по НОВА българският евродепутат от ВМРО Ангел Джамбазки коментира скандала с имотите на Цветан Цветанов.

Прокуратурата започна разследване на членове на скандално известна фамилия на Гольовците. Кланът е в основата на побоя в Кюстендил от миналия месец, при който има един убит български гражданин, а много са ранени.

Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със „страдащите онеправдани“ жители на гетата. Те нямат място в Брюксел! Политиката на т.нар. „зелени“ е пагубна за устоите и ценностите на ЕС

Който гласува за БСП, гласува за господин Франс Тимерманс от ПЕС, който подкрепи Истанбулската конвенция, разкри той.