Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Джамбазки: Нелегалната миграция разяжда европейските общества и води до обществени сблъсъци


2024-03-12 19:16 | коментара

Решението е никакви социални помощи на калпак, нулева миграция, екстрадиция

Тези, които вилнеят в центъра на българската столица, нямат място в София, защото те не искат да се вписват. Европейските политици продължават да са наивници и да мислят, че ще вкарат в Европа IT специалисти. Но не, те ще продължават да вкарват такива, които вилнеят по улиците на София и искат да налагат чужд културен модел в нашите общества.

Това коментира за „Тази сутрин“ по БТВ евродепутатът и член на ръководството на ВМРО Ангел Джамбазки в пряко включване от Страсбург.

Дошлите тук не търсят вписване, а търсят социалните придобивки на Европа и в по-голямата си част не бягат от военни конфликти. Вината е на Европейската комисия, която насърчаваше тази безумна нелегални миграция, посочи българският евродепутат.

Нелегалната миграция разяжда европейските общества и води до обществени сблъсъци. София заприлича на Бейрут. Решението е никакви социални помощи на калпак, нулева миграция, екстрадиция, добави той. Джамбазки напомни, че това може да се случи, както е било в мандата 2019-2022, когато в България имаше политическа воля гранична полиция и жандармерия и части от армията да контролират границата, за да не бъде допускано нелегално преминаване.

Мигрантски центрове в градовете не трябва да има, заяви Джамбазки.

От три седмици видимо нараства мигрантският натиск и това е така, защото са спрени да не ходят към Австрия – заради споразумението за Шенген, посочи още евродепутатът Ангел Джамбазки.