Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Джамбазки се подписа пръв срещу „Свидетели на Йехова“


2014-09-10 | коментара

Срещите с гражданите ме изпълниха с оптимизъм, че политическата промяна е възможна, че хората са готови да се доверят на патриотите. Това споделя заместник-председателят на ВМРО, представител в европейския парламент и водач на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградска област Ангел Джамбазки.

В страницата си в социалната мрежа той публикува снимки, чрез които илюстрира разказа си за обиколката в Петрич. Заедно с втория в патриотичната листа Атанас Стоянов, който е и председател на ВМРО в Сандански, се срещнаха десетки петричани.

За съжаление, тяхното ежедневие е изпълнено с редица трудности. Искрено вярвам, че с обединени сили ще допринесем за възраждане на България, допълва Джамбазки.

Местната организация на ВМРО даде началото и на подписка срещу сектата „Свидетели на Йехова“, свободно разпространяваща опасната си идеология в региона. Джамбазки пръв положи подписа си и обоснова позицията на партията с думите „Наш дълг е да защитим обществото от тази напаст, ограбваща българите и материално, и духовно!“