Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Джамбазки посочи като основен противник ДПС


2014-09-11 | коментара

Наш основен противник в област Благоевград е ДПС. Ние бяхме първите, които поведохме хората в недоволството им срещу срамното назначение на Муса Палев за областен управител, наложено от противоконституционната партия ДПС. Преди 100 години нашите предци освободиха Благоевградско от турско робство. Днес отново трябва да отвоюваме националното си достойнство.

С тези думи водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевград Ангел Джамбазки откри кампанията на коалицията в Пиринска Македония. Събитието се проведе в зала „22 септември“ в югозападния град. Освен членове и симпатизанти на двете патриотични формации, в салона бяха дошли и много благоевградчани, следящи дейността на младия политик.

Абсолютно недопустимо е и поведението на друг представител на противоконституционната партия ДПС - Ахмед Башев. Той е човекът, който превърна мюсюлманите в Гърмен, Сатовча, Якоруда, Хаджидимово и Белица в крепостни селяни. ДПС държи тези хора в икономическо робство, чрез изкупуването на тютюна на два пъти по-ниски цени от изкупните в Гърция, например, продължи с изброяване на безобразията на антибългарската партия в региона Джамбазки.

Попитан от журналисти как ще коментира акцията на някои кандидат-депутати да се чистят наводнените райони, Джамбазки заяви: „Гледайки тези кандидати, обути в чисто нови гумени ботуши, човек веднага разбира, че това е поредна ПР акция. Ние помагаме, но не търсим показност. Дарения трябва да се правят от сърце и така, че да не са обидни за хората в нужда, които ги получават.“

Ангел Джамбазки е юрист, заместник-председател на ВМРО, представител в Европейския парламент.

Той представи пред хората в залата и своите подгласници в листата. На второ място е Атанас Стоянов - юрист, председател на ВМРО – Сандански, председател Общинския съвет в града, оглавява Сдружението на Югозападните общини в България. Трети е Георги Васев - филолог и магистър по стопанско управление, председател на ВМРО – Благоевград, председател на местния Общински съвет (1999-2003 г.) и зам.-председател на ОбС (2003-2007 г.), трети мандат общински съветник, председател на комисията по обществен ред и сигурност.

Ето имената на всички кандидати на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ за 1-ви многомандатен избирателен район, които ще се борят да получат доверието на благоевградчани:

1. Ангел Чавдаров Джамбазки

2. Атанас Славчев Стоянов

3. Георги Ванчев Васев

4. Костадин Георгиев Лазаров

5. Тодор Георгиев Петрелийски

6. Тодор Георгиев Мардов

7. Радой Андонов Димков

8. Марин Борисов Янков

9. Кристина Огнянова Попова

10. Тодор Георгиев Прешелков

11. Валентин Иванов Михов

12. Радослав Георгиев Георгиев

13. Георги Йорданов Костадинов

14. Кирил Георгиев Илиев

15. Снежанка Христова Попдимитрова

16. Георги Милушев Гоцев

17. Станимир Драгомиров Радулов

18. Светослава Петрова Коцева

19. Николай Димитров Шаламандов

20. Иван Йорданов Стоянов.