Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Първокласен екип застава на фронт-линията на Патриотичния фронт


2014-09-04 | коментара

ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ и ВМРО представи имената в листите си за София-град и София-област.

След водача на 23 МИР - София Валери Симеонов се нареждат Полина Карастоянова – експерт в сферата на туризма; Карлос Контрера – юрист и областен председател на ВМРО в столицата; д-р Надка Бояджиева и председателят на НДП Димитър Стоянов също са в листата на коалицията. Валери Симеонов подчерта, че в нея намират място и знакови лица, като един от най-добрите скулптури в България Александър Хайтов и проф. Боян Лалов.

В 24 МИР водач е заместник-председателят на ВМРО и представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки. След него е организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, също и д-р Султанка Петрова – председател на Националната женска организация на ВМРО. Лица от екрана на ТВ СКАТ и дългогодишни журналисти с множество репортажи по наболели проблеми също са в листата на 24 избирателен район – носителката на престижни награди за разследваща журналистика Силвия Трендафилова и Мария Цветкова – наложила се като журналист, който задава едни от най-острите и неудобни въпроси на български и чужди политици.

В листата е и известната българска певица Кристина Димитрова.

„Няма друг политически субект, в чиито листи да има политици и експерти, които да познават така добре проблемите на София”, категоричен бе Джамбазки.

В листата на 25 МИР, където водач е Красимир Каракачанов, влиза отново организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, бившият евродепутат Слави Бинев, Васил Филипов – компетентният енергиен експерт с остър език, , докторът на техническите науки Тодор Рашев, Емил Величков – зам.-председател на Съюза на патриотичните сили „Защита”, както и Павел Чернев.

Велизар Енчев е водач на листата на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО в София-област. След него е ютистът и познавач на Балканите Павлин Цветков, който единствен успя да направи пробив във феодалното владение на клана Златеви в Правец. Там са и Володя Казаков, Марина Христова, Анелия Велева. Велизар Енчев оприличи листата на „фронтова листа, която води борба срещу олигархията”.