Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Джамбазки: Интеграцията на милиони мюсюлмани в западноевропейските християнски общества е невъзможна


2018-09-10 21:31 | коментара

Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки коментира в социалната мрежа второто поредно убийство на германец в Германия, извършено от нелегални имигранти, само в рамките на няколко дни.

 

Джамбазки напомня - нелегалните имигранти в Германия бяха поканени от канцлера Меркел.

 

Тези убийства убедително доказват нашата теза - интеграцията на милиони мюсюлмани, част от които доказани ислямисти, в западноевропейските християнски общества е невъзможна, споделя българският евродепутат.

 

Той е на мнение, че убийствата на германци в Германия, извършвани от имигранти, тепърва предстоят. Това е резултатът от самоубийствената политика на мултикултурен либерализъм, водена от европейските „елити“, казва Джамбазки.

 

Само от нас си зависи нашето бъдеще - дали ще продължим да се носим по либералното мултикултурно течение, или ще изберем единствено верния ход - силна българска национална държава, неразделна част от Европа на суверенните отечества, обобщава Ангел Джамбазки. 

 

В ефира на НОВА евродепутатът коментира, че към настоящия момент ЕС няма решение на мигрантския въпрос. Този проблем е създаден от ръководителите на ЕС, създаден е от г-жа Меркел, която ги покани. Невъзможно е да впишеш стотици хиляди млади мъже, идващи от държави, които имат огромна културна разлика със страните от Европа. А и огромна част от тях не искат да бъдат вписани, огромна част от тях са ислямисти,  убивали са хора в Сирия, а сега да очакваме, че ще се занимават с плетки е несериозно, посочи Джамбазки.

 

Ангел Джамбазки е категоричен, че в момента Европа е на кръстопът. Европейският съюз ще се промени, въпросът е ние къде сме, подчерта той.