Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Волен Сидеров е бил подведен от Николай Бареков!


2019-01-28 19:40 | коментара

Човешко е да кажеш: Подведен бях!

 

Беше изречена грозна лъжа, за това че на 15.01.2019 г. съм гласувал „въздържал се“ за Пакта за миграция на ООН. Пактът не е гласуван в ЕП! Всеки може да провери. Г-н Сидеров явно е бил подведен.

 

Това каза евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в предаването „Опорни хора“ по „България ОН ЕР“.

 

Другата неистина е, че нямам трудов стаж.Не знам от къде черпи Волен Сидеров тази интересна, екзотична информация, която обяви, но моят стаж започва още като ученик. Може би има предвид нещо подсказано му от някой, чиято достоверност не е проверил. Имам около 25 години трудов стаж, каза евродепутатът.

 

На въпросът на водещата кого визира Джамбазки отговори, че разбира се, че става дума за Николай Бареков. Напоследък се държи като ревнива, изоставена жена и изпада в емоционални откровения.

 

Не е редно човек да лъже, когато е председател на ПГ. Ролята на Сидеров е да обединява групата, обясни евродепутатът.

 

Не може да заставим никой дееспособен човек в политиката да вземе едно или друго решение. Може да призоваваме към разум, мъдрост, отговорност към родолюбивите ни избиратели и данъкоплатци, които плащат нашата субсидия. И продължаваме да го правим. Затова казвам във Вашето студио, че най-разумното нещо е Обединени патриоти да се явим заедно на евроизборите! Трябва Сидеров и Симеонов да проявят разум! Много искам да бъда със Сидеров в една листа, сподели Джамбазки.

 

Целия разговор вижте във видеото>>>