Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Джамбазки в Кюстендил за патриотизма и обединението


2014-08-06 13:09 | коментара

Нужно е да се укрепи държавността. Не е добре за България след предсрочните парламентарни избори на 5 октомври да има скоро и други. Това е мнението на заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки.

По време на пресконференция в Кюстендил той обяви, че е от изключителна важност да се попречи на купуването на гласове за предстоящия вот, а в бъдеще трябва да се приеме закон за задължително гласуване.

Според него досегашното правителство е било вредно за страната ни и е изгубило по една година от живота на всеки един от нас.

На тези избори ние от ВМРО ще се явим за първи път в един обединен патриотичен фронт, основан на общите разбирания за патриотизъм, коментира коалицията с НФСБ Джамбазки.

Една от задачите, които си поставя Патриотичният фронт, е да бъде ограничена възможността ДПС отново да участва в управлението на държавата, допълни заместник-председателят на ВМРО.

След срещата с представители на медиите, Джамбазки и общинският председател Георги Петров посетиха клуба на ВМРО – Кюстендил. Там се срещнаха с третокласничката Даниела Владимирова. Детето, което е от социално слабо семейство, преди година получи ученическа чанта и пособия от местната структура на Организацията.

Даниела показа своя ученически бележник на Ангел Джамбазки, който бе впечатлен от отличния ѝ успех.

Ако продължи да се учи и през новата учебна година по този начин, ще я взема с мен да посети Брюксел, обясни Джамбазки, който е ибългарски представител в Европейския парламент.