Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Моите каузи


2018-10-09 12:05 | коментара

Турция е заплаха за сигурността на региона, както и на целия ЕС. Чрез политика, която провежда турският президент Ердоган, се прави опит за налагане на неоосманистки тези – такива, които са в разрез с ценностите и традициите в целия европейски цивилизован свят. Турция не бива да става част от Европейския съюз и причините за това са много. От скоро цялата еднолична власт е в ръцете на Реджеп Таип Ердоган, който с поведението на всевластен султан откровено изнудва Европа заради проблема с мигрантите. В Турция свободата на словото е на критично ниво, а помним как след неуспелия преврат срещу турския президент хиляди турски граждани – учители, адвокати, военни, преподаватели, журналисти, бяха вкарани по затворите. Ердоган погазва безпардонно правата на хората в собствената им държава.

2018-10-05 15:15 | коментара

Българският национален интерес изисква Македония да бъде част от евроатлантическите структури. За нас е категорично неприемливо хората от един народ да бъдат разделени. Защото гражданите от двете страни на границата са с един език, с едно минало и една история. Този народ има и едно общо бъдеще!

2018-10-01 09:46 | коментара

Ние от ВМРО никога няма да допуснем циганизация на нашата родина. Никога! Факт е, че голяма част от представителите на този етнос не считат, че законите важат за тях. Твърди сме и работим за реформи, които да осигурят върховенството на закона за всички български граждани. Именно спазването на закона ще спре циганизацията в държава ни.

Предлагам да бъде създаден Български културен институт „Св. Св. Кирил и Методий“, който да провежда българската културна политика зад граница, да организира курсове и да провежда изпити по български език.

Условия на трудова заетост, включително минимални възнаграждения, приложими в сектора на транспорта - Съответствието на германските разпоредби със законодателството на ЕС относно минималната заплата в транспортния сектор