Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Изказвания


Сръбските власти не допуснаха български граждани в Западните български покрайнини

По отношение на темата с безопасността на децата в интернет - необходимо е ясното определяне, дефиниране, издължаване на доставчици, на всички, които се занимават с темата, 

Без никакво съмнение - пътят към Европейския съюз е цивилизационният избор за Молдова.

Нашествието в Арцах на азерските войски е едно военно престъпление. ПО своето същество това е повторение на събитията от 1913-1915 година, извършени от Османската империя. 

Според Конституция на Република България семейството е доброволен брак и съюз между мъж и жена. И не е работа на ЕП да променя нашата Конституция.

Не може да има грешна страна на историята, когато става дума за геноциди и за етническо прочистване. Или си на правилната страна, или си на грешната страна. 

Когато говорим за корупция, трябва да е ясно, че в Плана за справедлив преход българското правителство е предвидило точно кои фирми да строят фотоволтаици и кои да строят соларни паркове.

Всяка година се дават повече и повече пари за борба със сегрегацията и дискриминацията, а те се увеличават повече и повече. 

Против съм налагането на федералистката наднационална рамка, която да замества Европа такава, каквато е замислена от нейните бащи основатели. Европа на свободните суверенни отечества.