Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Решаваща крачка към националното предателство по темата Македония


2022-06-17 19:53 | коментара

Премиерът Кирил Петков е подготвил националното предателство, за което предупреждавахме настоятелно отдавна.

Появи се протокол от среща, която е договаряна с френски представители, и в него ясно се вижда, че нито едно от българските условия не е включено в преговорната рамка с Европейския съюз.

Нито езикът на омразата, нито учебниците, които възпитават антибългаризъм, нито реабилитацията на десетките хиляди избити българи. Нищо от това не е залегнало нито в проекта за документ, нито в проекта за декларация, нито в преговорната рамка.

Това, което е внесено в Комисията по външни работи в НС, е скандално. Тежка катастрофа. Очевидно идеята на премиера е да консумира предателството докрай и да получи компенсации от Западна Европа и от хората, които са го назначили на работа. Това ще бъде много тежък срам за всички, за който са активирани всички национални предатели. Както гнусните соросоиди, платени от западните посолства, така и копейките, които съвсем активно и очаквано гласуват с другата проруска партия ДПС.

Затова задължително, когато има заседание на Комисията, трябва да протестираме и да защитим българската национална кауза.