Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Денят на позора и предателството по темата Северна Македония


2022-06-24 19:58 | коментара

Днес е ден на политическия позор. 170 народни представители унижиха и обидиха българската нация, защото гласуваха по външна заповед. Днес лъснаха много лъжи. Лъжите за това, че над България няма външен натиск. Лъжите на всички платени клакьори от т.нар. соросоидни медии, които твърдяха, че не разбирали защо България не дава съгласие за началото на преговорите между Република Северна Македония и Европейския съюз.

Повече от ясно е защо. Защото Република Северна Македония не изпълнява Договора, защото насажда говор на омразата, краде българската история и репресира македонските граждани с българско национално самосъзнание. Затова ние от ВМРО наложихме тази позиция, която днес всички наричат вето, макар че това не е така. С 12 народни представителя, с колеблив тогава партньор от ГЕРБ, ние успяхме да се наложим над всички останали.

Ние от ВМРО ще върнем достойнството. Знаем, че българските граждани в момента са унизени и предадени, защото и техните деди са предадени. Ние ще се върнем и обещаваме да върнем достойната българска позиция и националното ни достойнство.