Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Унгария показа, че бъдещето на Европа е в Националните държави


2022-04-04 10:03 | коментара

Резултатите от изборите в Унгария показаха, че цялата организация на ляво-либералната брюкселска плутократска дружинка се провали напълно. Всички т.нар. мозъчни тръстове и медии работеха срещу Виктор Орбан и ФИДЕС, както и срещу националната държава в Унгария. Техните усилия бяха в полза на това да бъде свалено демократичното управление на Унгария, след което да бъде ударена Полша и да бъде свалено правителството на „Право и справедливост“. Това беше европейски опит за преврат и като всичко, организирано от тези хора в Брюксел, беше неуспешно. Въпреки че беше впрегнат огромен ресурс и дори всички западни компании в Унгария бяха ангажирани да пропагандират срещу Орбан.

 

Но в края на краищата всичко това не успя да промени резултата. Виктор Орбан спечели, а с него спечели идеята за Европа на отечествата и на националните държави. Спечели и концепцията за защита на нациите, традицията и семейството. Заедно с изборите се проведе и референдум срещу извращенията и пропагандата на джендърството в училищата. И над 90% от гласувалите се обявиха твърдо против тази подмяна.

 

Лоши новини за Брюксел, лоши новини за розовите шарени папагали в България, които прогнозираха загубата на Виктор Орбан и ФИДЕС. Добри новини за националните държави и за идеята за нациите.